top of page

Nieuws : YOSHIKIGOI en KIYOMIZU

更新日:2023年2月21日
Vanaf 1/1/2023 hebben YOSHIKIGOI Grubbenvorst, YOSHIKIGOI Polen en KIYOMIZU LIFE STAGE KOI FOOD besloten om een intensieve samenwerking aan te gaan met betrekking tot visvoer. Dit omdat het distribueren van visvoer aan de particuliere klant niet tot de kernactiviteiten behoort van YOSHIKIGOI. Voor KIYOMIZU vormt het een YOSHIKIGOI koi voer een interessante aanvulling op het assortment omdat het daarmee ook kleine koi kan voorzien van een kwaliteits product wat voor deze levens fase optimaal is.


De verkoop van YOSHIKIGOI voer vindt dan ook vanaf heden door de verkoop punten van KIYOMIZU.


Het YOSHIKIGOI voer assortiment is toegevoegd aan het KIYOMIZU assortiment. Zo is er vanaf heden een KIYOMIZU 3 mm verkrijgbaar. De KIYOMIZU 3 mm (JUVENILE) is gebaseerd op de YOSHIKIGOI formule. Deze formule is onveranderd gelaten op een enkele toevoeging van extra aditieven na zodat het volledig past in het KIYOMIZU LIFE STAGE FOOD program. Naast een 4.5 mm (JUNIOR), 6.0 mm (ADULT) en de 8.0 mm (JUMBO) bestaat er nu dus ook een 3.0 mm (JUVENILE).


Voor vragen en opmerkingen kunt u zich melden bij Jos Aben (YOSHIKIGOI), Rene Kruter (KIYOMIZU) of Jeroen van Stokkom (VIVANI ANACP).

閲覧数:63回0件のコメント

最新記事

すべて表示

Comments


Commenting has been turned off.
logo-horizontal-color.jpg
bottom of page